Accessoires trends van najaar 2018

Ook al lijkt het nog niet zo, de herfst is al een tijdje begonnen. Wellicht heb je je kast al herfst/winter ready gemaakt of ben je nog bezig met het kopen van de ideale outfits voor dit najaar. Hierbij is het ook erg leuk om te kijken naar de najaar trends van 2018, zo valt het op dat de dierenprint erg in is dit najaar en ook de mosterdgele en bordeauxrode kleuren zijn hip. In dit artikel bespreken wij de accessoires trends van dit najaar.

Leren tassen

Allereerst is de belangrijkste accessoire trend van dit najaar leer, en daarmee bedoelen we net alleen tassen van leer, maar ook kledingstukken zoals biker jassen, niet alleen in zwart maar ook in rood of bruin. Een mooie dames tas leer past hier dus uitstekend bij. De praktische kant van tassen is hierbij ook populair, kies dus bijvoorbeeld voor een kleine tas, heuptas of een kleine rugtas. Daarnaast is het ook een idee om bijvoorbeeld met te gaan met de dierenprint, door een tas met een printje erop te kiezen. Zo hoef je bijvoorbeeld zelf niet een dierenprint kledingstuk te dragen.

Sjaals

Een andere accessoire dat niet weg te denken is deze najaar zijn sjaals. Dat is ook niet geheel gek want sjaals hebben natuurlijk een belangrijke functie om de warmte vast te houden. Echter dienen sjaals ook als een fashionable accessoire dit najaar. Het is dan ook erg trendy om niet alleen een sjaal om je hals te doen, maar om bijvoorbeeld een sjaal om je tas, arm of enkel te dragen. Vooral de kleurrijke sjaals zijn erg in dit najaar, dit om de wat sombere kleuren op de achtergrond te brengen.

Ben je nog op zoek naar leuke accessoires voor dit najaar? Ga dan eens naar Lederwarenwebshop.

 

Fashion