Als lange man op zoek naar een mooi overhemd?

Ben je op zoek naar overhemden voor de lange man, dan moet je zijn bij mouwlengt7.com. Mouwlengte7.com heeft een groot assortiment zeer goede kwaliteit lange overhemden.

Sleeve7 overhemden

Bij mouwlente7.com vind je het merk Sleev7, dit is HET merk voor overhemden met extra lange mouwen en rug. De overhemden zijn gemaakt van 100% zeer goede kwaliteit katoen en geven een zacht en soepel gevoel wanneer je het overhemd aantrekt. Ze zijn krimpvrij en zijn aan de achterkant iets langer dan normale overhemden, dit is fijn omdat dan het overhemd niet uit de broekband kruipt wanneer je deze draagt.

Tessitura monti

Tessitura Monti is een eigen merk overhemd dat via mouwlengte7.com verkocht wordt. Je vind hier de overhemden met een luxere kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van 100% Egyptisch katoen “Monti”. Deze katoensoort heeft een langere vezel, hierdoor kan er een dichtere stof geweven worden, maar het blijft nog steeds soepel en zacht aanvoelen. Waardoor het draagcomfort subliem is. Ook zijn deze stoffen dubbel getwijnd en wordt de stof sterker. Nog een belangrijk punt van deze katoensoort is dat de stof zo veel langer mooi blijft en langer mee gaat.

Wie koopt er bij mouwlengte7.com

Er is een groot assortiment overhemden te vinden op de site en daardoor is er voor iedere man wel een passend overhemd te vinden. Er zijn 2 modellen te vinden, modern fit en slim fit. Ook een overhemd met dubbele manchet is te vinden zodat wanneer je manchetknopen wilt dragen je ook daarvoor een passend overhemd kunt vinden. Er zijn verschillende kleuren en motieven te vinden. Het bestellen is voor iedereen makkelijk te doen en je hebt je bestelling 14 dagen op zicht om te kijken of je er blij mee bent.

 

Fashion