Designer platform

In het kort, wat is Behind the Circle? Behind the Circle is een online designer platform opgericht in 2020 waar designers die gevestigd zijn in Europa hun kleding en / of accessoires kunnen verkopen. Het platform is speciaal gericht op kleinere mode labels om hun een online kans te bieden om hun collectie te verkopen. Doordat grotere mode labels steeds meer hun macht uitbreiden wordt het voor kleinere labels steeds lastiger om hun plek in de markt te veroveren.

Op Behind the Circle vind je fashion items die uniek zijn, maar daarnaast ook op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Een merk wordt alleen toegelaten als deze voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheden. Zo vind je allemaal mode, accessoires en beautyproducten met hun eigen en eerlijke verhaal. De missie is om een plek te creëren waar nieuwe en kleine ontwerper worden geholpen om hun merk in heel Europa onder de aandacht te brengen.

Belangrijk is het voor jou als kleinere designer belangrijk dat je merk zo goed mogelijk naar voren komt en je hierbij je merk identiteit behoudt. Hier houd Behind the Circle rekening mee en krijg je je eigen ‘shop in shop’. De shop in shop wordt in een huisstijl gebouwd waardoor het bij jouw merk en gevoel wat je wilt overdragen past.

Als designer kan je je aanmelden op Behind the Circle om hier je collectie kleding en accessoires te verkopen. Je hoeft allen de producten af te leveren met daarbij de productinformatie en de wensen hoe je jouw ‘shop in shop’ eruit wilt laten zien. Behind the Circle zorgt voor de rest, zij zorgen zo onder andere ervoor dat het platform blijft groeien waardoor er meer designers en ook potentiële klanten de website bezoeken. Daarnaast zorgen ze ook voor de marketing en een goede site optimalisatie.

Hoe meer mensen er samenwerken hoe groter het netwerk wordt en het bereik. Doordat Behind the Circle samenwerkt met designers uit heel Europa kan dit de eerste stap voor jouw merk zijn om buiten je eigen land te treden met jouw merk. Zo kom je er sneller achter in welke markt jouw kansen liggen en welke richting voor jouw merk interessant kan zijn.

Fashion