Het overhemd met korte mouw in regular fit, modern fit en slim fit.

 

Tegenwoordig is het dragen van een overhemd met korte mouw helemaal niet zo gek. De korte mouw maakt het overhemd namelijk lichter en minder heet. Ideaal dus voor in het najaar of wanneer je veel moet bewegen! Ben je opzoek naar de juiste pasvorm bij jou lichaam voor je overhemd met korte mouw, dan zal je zeker iets hebben aan onderstaande uitleg over de verschillende pasvormen.

Regular fit; rechte overhemden

Als je kiest voor een regular fit model dan kies je voor classic fit. Dit houdt kort gezegd in dat het model een rechte vorm heeft. Het model heeft een pasvorm waarbij de omvang van de borst even groot, of kleiner is dan de taille streek. Ben jij een brede en sterke man? Dan is dit type overhemd geschikt voor jou!

Modern fit; licht getailleerde overhemden

Het modern fit overhemd met korte mouw heeft een licht getailleerde pasvorm en sluit netjes aan op je lichaam. Ook heeft het overhemd hierbij een pasvorm waarbij de omvang van de borst ietsje groter is dan de taille streek (of de buik). Nu denk je natuurlijk, wanneer kies ik voor deze pasvorm? Het model is ontwikkeld voor een moderne, brede en sterke man die het prettig vindt dat het overhemd lekker aansluitend zit.

Slim fit; strakke pasvorm

Deze pasvorm is perfect geschikt voor slanke mannen. De pasvorm kenmerkt zich door een strakke pasvorm die nauw aansluit op het lichaam. Een slim fit overhemd met korte mouw garandeert een juiste en getailleerde pasvorm. Deze pasvorm oogt mooi slank en zorgt ervoor dat jij je onderscheidt in de massa.

Ga voor hoogwaardige kwaliteit

Als je een overhemd met korte mouw wilt aanschaffen is het natuurlijk belangrijk dat dit overhemd zo lang mogelijk deel uit kan maken van je garderobe. Daarom is goede kwaliteit zeker een must voor de aankoop. De overhemden met korte mouw van overhemden.com zijn gemaakt van 100% katoen.  Laat je inspireren door de verschillende soorten en maten!

 

Fashion