Mouwlengte-7 Dubbele manchet de beste om uit te kiezen

Een dubbele manchet, gebruikt bij de wat chiquere evenementen voor een chiquere uitstraling. Een omgevouwen manchet met de punten tegen elkaar aan, bijelkaar gehouden door mooie manchetknopen. Iets wat nog steeds gedragen wordt al veranderen de tijden. De Mouwlengte-7 Dubbele manchet doet dan ook niet onder aan verwachtingen. Mensen kiezen speciaal voor de Mouwlengte-7 Dubbele manchet omdat deze de specialist is op dit gebied!

De specialist op dit gebied

Binnenkort een gala of een black-tie event, nog geen kostuum? Maar je niet druk, de overhemden en manchetten van mouwlengte-7 zijn online verkrijgbaar met een snelle levering. Kwalitatief doet deze niet onder. Mouwlengte-7 doet naast het feit dat alles online te verkrijgen is, ook aan gratis thuisbezorging. Dus een outfit heb je al geregeld via een paar muisknoppen en het wordt zo gratis bij is voor de deur thuisbezorgd! Naast deze handige feiten biedt Mouwlengte-7 een dubbele manchet aan die uiteraard van perfecte kwaliteit is. Zelfs bieden ze deze dubbele manchet aan met extra lange mouw, dus voor iedereen is hier wat te vinden ook voor de langere mannen. De overhemden met dubbele manchet naast dat ze met extra lange mouwen komen ook met mooie subtiele details. De overhemden hebben een uitstekende pasvorm en met ook iets langer zodat deze goed in je broek of pantalon blijven zitten.

De 7 essentials

Mensen kiezen speciaal voor de Mouwlengte-7 Dubbele manchet omdat de producten worden gemaakt aan de hand van de 7 essentails. dat is namelijk dat ze zorgen voor een extra lange mouw, de overhemden hebben extra ruglengte, de 2e knoop heeft een unieke positie, ze komen met eigen ontwerpen, alles is van 100% katoen, het is modern fitted, en mouwlengte-7 zorgt voor een persoonlijke service. Dus ben je op zoek naar een overhemd voor een black tie evenement? Ga dan voor de Mouwlengte-7 Dubbele manchet!

Fashion