Open dag voor de zakelijke modeschool

De open dagen van het London College of Fashion geeft je een uniek inzicht in het studentenleven bij de enige specialist in modeopleidingen in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk. Een bezoek aan een van onze open dagen en meeloopdag aan deze hbo opleiding geeft je de kans om direct van onze cursusleiders op maat gemaakte sessies te ervaren en geeft je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of het LCF geschikt voor je is.

Deze open dag zal alle cursussen die worden aangeboden door de Fashion Business School aan het London College of Fashion voor niet-afgestudeerden omvatten. Het bevat ook informatie voor studenten die willen gaan studeren aan het LCF en ze kunnen hier om advies over de accommodatie en de financiën en ze kunnen ook om ander advies vragen. Je hoeft niet alle geplande presentaties bij te wonen; je kunt gewoon je lessen volgen. Bezoekers krijgen ook de gelegenheid om een ​​rondleiding te krijgen op onze High Holborn-afdeling (waar deze cursussen worden gegeven) om de faciliteiten te bekijken en om met de huidige studenten te praten over hun ervaring op het LCF.

De volgende cursussen worden aangeboden:

 

Alle boekingen zijn voor één gast (let op: je mag maximaal één gast meenemen zodat anderen ook introducees kunnen vragen). Je ontvangt in augustus een e-mail met alle details, inclusief de definitieve tijden, de locaties en reisinformatie.

 

Fashion