Vul je garderobe voor herfst/winter 2017-2018

Vul je garderobe voor herfst/winter 2017-2018

We maken vaak de fout om te denken dat de meest stijlvolle mensen degenen zijn die de nieuwste trends volgen, die zich kunnen veroorloven om elk seizoen de meest trendy kleding te dragen … Maar de waarheid is het juist tegen elkaar: goede smaak en een sterke identiteit betekent ook dat u de hectische tempo van de modeindustrie niet hoeft te volgen, hoe u uw favoriete items kunt vernieuwen, of zelfs trends met een persoonlijke aanraking herinterpreteren.

Dit betekent natuurlijk niet dat je niet moet kopen wat je leuk vindt: ik vertel je dit als iemand wiens garderobe met kleren is verpakt die pas een keer gedragen werden, die besloten om een ​​beetje te schoonmaken vorige maand, en die ook besloot om Begin op een verantwoorde en slimmer manier te kopen – zorg voor haar portemonnee en haar imago onderweg.


Na een snelle enquête onder vrienden realiseerde ik me dat de meeste meisjes die ik weet liever minder op elk product besteden, waardoor ze een grotere verscheidenheid aan kleding kunnen hebben en op de hoogte zijn van trends. Nou … Het is tijd dat we hier iets aan doen! Seizoenen zijn sneller en sneller, en trends veranderen voortdurend: dit impliceert een enorme uitgave en bovendien creëert het ook enorme hoeveelheden weggooide mode die stof in je kast ofwel verzamelt of weggegooid wordt, elke keer de trend verandert.
Het is belangrijk om emotionele waarde te geven aan elk product, en om te begrijpen dat het kopen van minder, en het slim kopen, is de manier om te gaan voor modeliefhebbers en voor iedereen die graag wil werken aan het veranderen van het systeem. Het geheim is om te investeren in kwaliteit, exclusieve items die een paar seizoenen zullen duren. Dit betekent niet dat het iets duur moet zijn: wijnoogst is bijvoorbeeld een goed idee. Als u geen tweedehands kleding wenst te kopen, moet u nog steeds op kwaliteit richten: waarom koop een polyester-item dat u na twee wassingen moet veranderen, wanneer u in zijde kunt investeren, die al jaren in uw garderobe zal blijven In plaats daarvan, in perfecte staat?
Denk eraan dat de styling altijd belangrijk is: als je er goed in bent en graag nieuwe dingen probeert, hoef je je wekelijks elke week niet bij te werken, en je kunt er met een paar onontbeerlijke dingen rond spelen die echt niet zouden moeten ‘ Niet missen in de kast van je seizoen.
We verzamelden artikelen in onze galerij die je echt niet mag missen voor Fall Winter 2017-2018: we zijn er zeker van dat als je één van de eigenaren bent, je het hele seizoen fantastisch kan zien! Wat denk je? Vind je het idee leuk?