1. KRISTEN STEWART
Terwijl een buzzcut extreem lijkt, is het een goed idee als je haar oververfd en oververwerkt is – Katy Perry buigde haar eigen gebleekte strengen eerder dit jaar voor die precieze reden. Maar de snij zelf is helemaal bevrijdend – geen styling producten nodig.


2. JENNIFER LOPEZ
Als u uw lengte voor de herfst wilt houden, raden wij u aan lange lagen te knippen, met sommige stukken iets korter in het gezicht. Lange lagen zorgen ervoor dat uw uiteinden volkomen kijken, ongeacht de stijl die u doet.


3. CARA DELEVINGNE
Hoewel Cara het jaar begon met een buzz zoals Kristen (hoewel haar snit voor een filmrol was), is ze afgestudeerd naar een avant-garde-kleur, die verdubbelt met een cool nieuw kapsel dat overeenkomt. Haar slanke bob, die op een diep gedeelte is gesneden, zorgt voor lengte in de voorkant en houdt de rest van de uiteinden stomp.


4. YARA SHAHIDI
Ik hou van deze vorm voor natuurlijk haar. Het kan zeer veelzijdig zijn wanneer het rechtstreeks wordt geblazen of natuurlijk gedragen. Ronde lagen helpen de driehoek vorm te verlichten, terwijl het volume wordt verhoogd. Het kan ook worden gecomprimeerd en nog steeds een prachtige look en feel. U kunt de krullen instellen met een Cream Cream.


05. JENNIFER GARNER
Lang golvend haar, zoals Jennifer’s, is een conch om te stylen en te onderhouden. Je krijgt de look, vraag je stylist zachtjes scheermes in sommige lagen – dat is het. Als u natuurlijk golvende textuur heeft, laat het haar drogen met behulp van een stylingcrème. Als u recht haar heeft, werk een enkele-pas curlingstok rond één inch haartjes voor een perfecte ongedekte look.
6. PENELOPE CRUZ
De lange lob van Penelope is precies gelaagd, met gesneden framende stukken gesneden om haar botstructuur te markeren en natuurlijk die mooie mok. Stijl lange lagen zoals deze met een texturiserende spray die een beetje rock’n’roll voegt en ook een goede hoeveelheid vasthoudt.


7. ROSE BYRNE
Ondanks het klassieke centrumdeel, gaat Byrne allemaal over deze rommelige chique look voor mediumlengte. Haar moet bijna 1 lengte zijn, maar met een lichte afstudeer aan de onderkant. Hiermee kun je een ton vol volume krijgen zonder dat de uiteinden scraggy zien. Bonus? U kunt uw haar gemakkelijk opstellen en een schone blik hebben.


8. GAL GADOT
Haar cut zelf is vergelijkbaar met Byrne’s, maar door het off-center deel eindigt een beetje messier voor doel voor een beachy vibe. Probeer het gebruik van een zeezout-geïntroduceerd product, dat toevoegt dat de gewoonte-out-of-the-ocean wave nog steeds haar glanst.


9. KERRY WASHINGTON
Blunt pony + stompe bob = absolute perfectie. Kerry’s lange rand, die haar wenkbrauwen raakt, is een zachte bijstelling tegen haar stompe bob. Om strengen zo glanzend als haar te krijgen, gebruik een glans serum om de haarkutikula te verzegelen na het stilken.10.AMANDLA STENBERG
Amandla scheerde haar hoofd voor een filmrol eerder dit jaar, maar de ware magie is er gebeurd toen ze haar natuurlijke krullen laat groeien. Niet alleen is het een makkelijke stijl om te onderhouden, maar het komt ook voor met een blonde blik.


11. ALEXA CHUNG
Alexa is altijd #hairgoals geweest, en deze lob met pony is een must-probeer deze herfst. Met kouder weer aan de horizon geeft de franje u een beetje extra warmte – plus de lengte is net lang genoeg om tijdens uw trainingen terug te binden.12.SOFIA VERGARA

Nadat Sofia Vergara haar jaren lange handtekening lang sloeg, besloot Sofia Vergara om dingen om te zetten met de toevoeging van pony’s – en ze schudde ze. Als je langer sloten voelt, voeg dan een beetje ontspannen franje toe die met de rest van je haar inkomt voor een pick-up.


13. ZOË KRAVITZ
Zoë sloot haar lange blonde vlechten voor een blik die haar vijf minuten plat op de deur krijgt. Deze gebleekte pixie geeft haar een directe gloed – en u kunt ook de makkelijk te vermijden stijl stelen.