Hoe je als startende fashion designer je collectie kunt verkopen

Wanneer je een ontzettende passie voor mode hebt en van je passie je werk hebt gemaakt is het belangrijk dat je je prachtige kledingstukken of accessoires ook kunt gaan verkopen. Dit kun je doen in verschillende boetieks of in grotere winkels. Vaak is het hier lastig om tussen te komen en met de huidige tijd wordt het voor winkels steeds lastiger om unieke producten te verkopen.

Daarom is het een goede optie om je kleding of accessoires via een online platform te gaan verkopen. Behind the Circle is een online fashion platform die gericht is op zowel startende fashion designers als designers die al langer bestaan. Ze bieden de kans om jouw collectie op hun site te verkopen en hun bieden een netwerk aan potentiële klanten aan. Zo hoef je dus alleen foto’s van je collectie aan te leveren met de bijbehorende prijzen en hun zorgen ervoor dat jouw collectie op een juiste manier op hun platform wordt gepresenteerd.

Wil jij je ook aansluiten bij Behind the Circle kijk dan eens bij ‘join the circle’. Wanneer je je aanmeld op Behind the Circle zorgen zij ervoor dat je merk zo goed mogelijk naar voren komt en zijn eigen merk identiteit behoudt. Je krijgt een eigen shop in shop met de volledige look en feel die bij je merkt past. Je hoeft niks meer te doen dan de producten bezorgen aan de klant en te vertellen hoe je graag je collectie wilt presenteren.

Hierbij nog wat achtergrond informatie, Behind the Circle is opgericht door Martijn Loonen en Anne Oomen. Martijn Loonen heeft een eigen bedrijf in online marketing en is daardoor een goede toevoeging door zijn kennis aan het bouwen van websites, maar ook de juiste bezoekers trekken verbreedt hij dit platform. Terwijl Anne Oomen van oorsprong zelf fashion designer is geeft haar kennis over de mode wereld een goed beeld weer zodat ze de juiste collecties kunnen trekken om het voor potentiële klanten aantrekkelijk te maken.

Bron: www.behindthecircle.com

Recommended Articles