Zet de bloemetjes maar buiten!

De trend als het gaat om jurken is momenteel duidelijk: bloemen! Van kleine romantische bloemetjes tot opvallende tropische prints. Hoe draag je zo’n gebloemde jurk het best?

Bloemetjesjurk

De lente en zomer zijn de periodes waarin de meeste jurkjes worden gedragen, en zeker jurken met een bloemenprint passen prima bij deze zonnige seizoenen. Echter kan een gebloemde jurk ook in de herfst of winter prima passen. In deze koudere periodes kies je natuurlijk het liefst voor een wat warmer model, met lange mouwen en gemaakt van een wat dikkere stof. Vaak zie je in deze seizoenen wat meer prints in warme kleuren of op een donkere ondergrond. Een mooie bloemenprint in oranje of bruine tinten is perfect voor deze tijd van het jaar bijvoorbeeld. Maar ook een zwart jurkje met kleine rode of groene bloemetjes past perfect bij de herfst of de winter.

Natuurlijk is het in de herfst of winter over het algemeen een beetje te koud om met blote benen over straat te gaan. Dat is voor veel vrouwen een reden om in deze seizoenen de jurkjes maar gewoon in de kast te laten hangen. Nergens voor nodig! Je combineert een jurk gewoon met een lekkere dikke panty of maillot. Je kunt kiezen voor een transparante panty in huidtinten, maar tegenwoordig zie je vooral veel dikke, ondoorzichtige panty’s in zwart of juist een opvallende kleur. Kwestie van uitproberen wat het best bij jouw jurkje past!

Laat ze bloeien

Zodra buiten de bloemen weer beginnen te groeien, is het extra leuk om dit ook je kleding terug te laten komen. In de lente en zomer zijn we geneigd vrolijke kleuren te dragen, en de huidige bloementrend past daar natuurlijk prima bij. Ook hier is weer volop mogelijk qua soorten kleuren, maar ook wat betreft het model en de stof.

Kies je voor een K-design jurk dan kies je bijvoorbeeld voor een jurk met grote, opvallende prints in een stijlvol model. Gekleed genoeg om ook naar je werk te dragen, maar tegelijk is een K-design jurk ook een exemplaar dat je maar wat graag in je koffer stopt als je op vakantie gaat. Geschikt voor alle gelegenheden! Is het nog wat fris dan combineer je je gebloemde jurk natuurlijk gemakkelijk met een panty en/of een vestje, terwijl je op warmere dagen lekker je blote armen en benen laat zien.

Ook een jurk van Smashed Lemon is verkrijgbaar in verschillende prints met bloemen. Dit merk is lekker speels en kleurrijk, maar ook hier is weer gekozen voor een collectie die zowel geschikt is voor vrije tijd als voor tijdens werktijd. Smashed Lemon is een merk voor vrouwen die niet bang zijn om een beetje op te vallen!

Recommended Articles